Concert de Gala „Trei Opere de Puccini intr-o seara” cu dirijorul Tiberiu Soare, in beneficiul Policlinicilor Sociale

 In Evenimente, Uncategorized

Concert caritabil la Teatrul Odeon

Fundatia Calea Victoriei impreuna cu Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria si Teatrul Odeon va invita joi 4 iunie, ora 19.00, la Concertul de Gala „Trei opere de Puccini intr-o seara”, sub bagheta talentatului dirijor Tiberiu Soare.

La acest eveniment – dedicat memoriei Reginei Maria – va veti bucura de un spectacol interactiv, in care muzica de opera devine dinamica si antrenanta, iar carismaticul Tiberiu Soare explica, inainte de a dirija, fiecare dintre cele trei aranjamente muzicale.

Intr-o singura seara veti asculta, in interpretarea Symphactory Orchestra, selectiuni din trei opere exceptionale – Boema, Tosca şi Madama Butterfly – compuse de Giacomo Puccini, considerat a fi ultimul mare compozitor de opera.

Concertul, o premiera in Romania, va avea loc in elegantul decor al Salii Majestic de la Teatrul Odeon. Muzica orchestrala ne va purta in variate universuri culturale, de la efervescenta boema pariziana pana in delicata cultura japoneza.

Evenimentul face parte din Festivalul Luna Bucurestilor (9 mai – 9 iunie 2015), editia a V-a, aflat sub Inaltul Patronaj al Principesei Margareta.

O parte din fondurile rezultate in urma concertului dedicat memoriei Reginei Maria sprijina Policlinicile Sociale ale Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria, proiect ce ofera asistenta medicala integrata pentru persoanele fara venituri si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici. Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria ofera, de aproape 4 ani, servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta persoanelor excluse social.

Dupa concert, publicul este invitat in Foaierul Teatrului pentru un mic cocktail oferit cu sprijinul Valvis Holding si Cristine de casa si sa stea de vorbă cu dirijorul Tiberiu Soare şi muzicienii din Symphactory Orchestra.

Biletele se pot achizitiona numai de la Teatrul Odeon – Casa de bilete sau on-line:

  • Categoria I – 106 ron
  • Categoria II – 53 ron

Pentru detalii suplimentare, va rugam sa ne contactati la: 031 4381809 sau [email protected].

Fundatia Calea Victoriei 2007 este o institutie culturala independenta, care concepe cursuri si evenimente in domenii umaniste si culturale pentru tineri si adulti. Principalul obiectiv al fundatiei este sa ofere sansa tinerilor si copiilor (cu sau fara mijloace materiale), elevi sau studenti, de a participa gratuit la evenimentele si cursurile fundatiei in domenii de cultura generala. Proiectele fundatiei contribuie la formarea si dezvoltarea personala a publicului sau, folosind metode interactive, si completeaza educatia oferita de scoala si facultate, incurajind tinerii sa urmeze profesii umaniste si artistice. https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

 

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search