COMUNICAT DE PRESĂ Gala Din Inimă pentru Viitor 2021

 In Fără categorie

Fundația Inovații Sociale Regina Maria

251.000 euro  strânși în urma Galei Din Inimă pentru Viitor

 

Editia aniversară de anul acesta a Galei Din Inimă pentru Viitor, organizată joi 16 septembrie 2021, a reuşit să adune suma de 251.000 de euro, fonduri care vor fi utilizate pentru continuarea activității Policlinicilor Sociale și a Centrelor Educaționale aparținând Fundației Inovații Sociale Regina Maria. Opera adjudecată pentru cea mai mare sumă a fost ușa creată de Omid Ghannadi intitulată “Speranța moare ultima”, câștigată de compania Agricover pentru 6500 euro.

În cadrul Galei, prezentată de Irina Păcurariu, au fost licitate 34 de opere de artă excepționale: 17 UȘI, dintre care una Veșnic Deschisă, create special pentru acest eveniment, și alte 17 lucrări tematice donate cu mărinimie de artiști celebri. Obiectivul Licitației “O lume cu ușile deschise” a fost acela de a cumpăra un ecograf performant pentru investigațiile medicale a peste 6000 de pacienți sociali!

Momentele artistice au fost susținute de copiii din Centrul Educațional Corbeanca, iar cântăreața  Irina Sârbu a oferit pe scenă un recital mix de jazz, bossa nova, French music și tango interbelic.

La Gala organizată joi seara, au participat peste 100 de personalităţi publice din administrație, diplomație, mediul de afaceri, media, artă şi cultură.

Gala a fost organizată cu ajutorul agenției MedicHub, iar Licitația caritabilă a beneficiat de suportul Casei de Licitații Vikart.

Ușile licitate pot fi admirate în continuare pentru o perioadă limitată în cadrul Enayati Medical City.

Companiile responsabile social care au contribuit la fondul de sănătate și de educaţie prin achiziţionarea operelor de artă sunt: Banca Comercială Română, Agricover, Unicredit, Rogri, Catena, Eurolines, Synevo, Kaufland, Banca Transilvania, Impuls Leasing, Kultho, UiPath, Gruia Dufaut, PMG, Bravo Europa.

Artiștii care au realizat uși – opera de artă sunt Horațiu Mălăele, Ion Anghel, Ana Andronic, Marie Nouvelle, Bogdan Lascăr, Lucia Morariu Dârlu, Aleha Toncea și Alin Gălățescu, Exotique prin Pușa Hack, Dana & Stéphane Maitec, Omid Gannadi, Sabina Dragomir by Mecena, Cornelia Petrea, Bagdana Daradici, Mihai Popescu, Mihaela Marinescu.

 

Articole recente

Start typing and press Enter to search