Cine sunt specialistii din Programul-pilot de sprijin psihologic al Fundatiei

 In Policlinici, Proiecte, Uncategorized

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria a initiat in luna mai a acestui an trei noi programe medicale care se vor desfasura timp de un an in Policlinica Sociala Baba Novac, cu ajutorul unei finantari din partea C&A Romania: Programul-pilot pentru Sanatatea femeii, Programul-pilot ”Dentist pentru copiii pacientilor sociali din Policlinica Sociala Baba Novac” si “Programul de suport psihologic pentru pacientele bolnave de cancer si mamele cu copii bolnavi de cancer”.

Programul de suport psihologic pentru pacientele bolnave de cancer si mamele cu copii bolnavi de cancer se desfasoara sub forma de grupuri – suport psihologic, cu intalniri saptamanale, in timpul carora specialistii invitati vor sprijini participantele in lupta cu stresul legat de boala.

Cei trei specialisti sunt:

dr_catalin_nicolae_costoviciDr. Catalin Costovici, medic primar Oncologie Centrul Medical al Academiei Romane – expert DOC

 

 

 

 

foto Lidia StoicaPsih. Lidia Stoica – specialist Psihologie clinica

 

 

 

 

 

Prof. Dr. pavelchirilaPavel Chirila – medic medic primar, doctor in stiinte medicale, specializare medicina interna, apifitoterapie si homeopatie.

 

 

 

fiziolife500Participantele la aceste grupuri suport beneficiaza pe parcursul grupului suport si de 10 sedinte de fizioterapie, acordate pro-bono de Fiziolife Medica, prin intermediul prietenei noastre Ana-Maria Florescu.

Pana acum la acest grup suport au participat 36 de persoane.

Sursa foto: https://hdsa.org/

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search