Campanii premiate la Gala Romanian CSR AWARDS 2021

In Fără categorie

Joi, 8 aprilie 2021 a avut loc cea de-a IX-a ediție a Galei Romanian CSR Awards. Anul acesta, 4 din companiile cu care am dezvoltat campanii în anul pandemiei, au fost premiate în cadrul acestei Gale.

Tiktok, a primit premiul al III-lea pentru campania „#24micatzopaiala” în categoria Inovare Digitală în CSR, dezvoltată împreună cu organizația noastră, campanie care s-a desfășurat exclusiv online sub forma unui challenge în social media, prin care oamenii erau invitați să facă mișcare și să doneze pentru susținerea centrelor educaționale ale Fundației.

CEETRUS, a primit mențiune în cadrul aceleiași categorii, pentru campania „Împreună împlinim mii de vise!”, campanie care s-a desfășurat în centrele comerciale deținute de aceștia, prin care oamenii puteau face donații cash/card pentru a susține redeschiderea centrelor educaționale în toamna anului 2020.

Yves Rocher România, a primit mențiune în categoria Sănătate pentru campania „Sănătatea înseamnă frumusețe.Primește-o și dă-o mai departe!”, campanie prin care au susținut femeile de toate vârstele sau categoriile sociale să meargă la medic pentru consultații de specialitate.

PHILIPS România, prin campania „Faces of Joy” a primit în categoria CRM premiul al III-lea. Campania a fost dedicată susținerii pacienților fără venituri sau asigurări medicale din Policlinica Baba Novac.