Black Cab, alaturi de pacientii sociali ai Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

 In Fundraising, Policlinici, Proiecte, Uncategorized

Incepand cu luna iulie, una dintre cele mai populare firme de transport din capitala s-a alaturat demersurilor noastre zilnice de a reda sanatatea celor mai putin norocosi.

Uniti de ideea ca indiferent de conditia sociala, oricine merita sa fie tratat cu respect si merita sa aiba parte de servicii de calitate la preturi accesibile, Black Cab a venit in intampinarea nevoilor noastre si ale pacientilor nostri, oferind cate 20 de curse gratuite pe luna, destinate in primul rand pacientilor sociali care nu se pot deplasa, din Bucuresti, dar si diferitelor alte necesitati ale Fundatiei.

Pentru ca transparenta este ceea ce caracterizeaza ambele institutii, unite de dorinta de a face bine, pacientii care vor beneficia de aceasta facilitate vor fi atent selectionati de catre medicii din cele doua Policlinici Sociale, care cunosc îndeaproape cazurile unde este necesar acest tip de transport.

”Black Cab este o alternativa viabila pentru a calatori premium la tarif de taxi conventional, unde beneficiezi de servicii de cea mai inalta calitate. Ne-am alaturat demersurilor Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria pentru ca avem convingerea ca numai impreuna putem face o schimbare reala in vietile celor mai putin norocosi” – a precizat Dan Pana, Marketing Manager Black Cab.

Policlinicile Sociale apartin Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria si ofera anual peste zece mii de servicii medicale integrate pentru persoanele fara venituri sau cu venituri foarte mici. Policlinica Sociala Baba Novac are în prezent peste 1850 de pacienti sociali, persoane fara venituri si fara asigurari medicale, fiind de altfel si singura solutie a acestor persoane de a avea acces la servicii medicale. Clinica Sociala Sala Palatului ofera din 2015 servicii medicale persoanelor cu venituri mici (800 – 1600 lei) si foarte mici (sub 800 lei). Fondurile colectate vor asigura astfel sustenabilitatea proiectului pe termen lung si, în timp, vor asigura o parte din fondurile necesare pentru sustinerea Policlinicii Sociale Baba Novac.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search