Direcționează 20% din impozitul pe venit

cover-lp-site-2

Donează 20% din impozitul pe venit până pe 31 decembrie!

Pacienții care înfruntă boli cronice (cu boli cardiovasculare, diabet, hipertensiune, etc) au avut de suferit în timpul pandemiei de Covid-19. Nu doar că au fost printre cei mai expuși în fața noului virus, dar au fost neglijați, abandonați de sistemul de sănătate și trimiși acasă, să aștepte.

EXACT AȘA – neglijați și abandonați – se simt dintotdeauna pacienții fără venituri și neasigurați, pacienții noștri sociali. Pentru noi, cei cu siguranța zilei de mâine, a fost nevoie de o pandemie pentru a înțelege frica de boală și urmările pe termen lung pe care le poate avea lipsa accesului la serviciile medicale.

EXACT AȘA – neglijați și abandonați – se simt dintotdeauna copiii provenind din familii defavorizate, fără acces la condiții nici măcar normale pentru învățare, care acum mai mult ca oricând sunt în risc de abandon școlar.

Pentru toți aceștia, pacienți sociali sau copii vulnerabili, acesta este un mod de viață, o incertitudine fără sfârșit pe care Fundația noastră încearcă și reușeste de aproape 10 ani să o atenueze.

Grijă pentru pacienții și copiii noștri!

Mulți dintre voi ne-ați fost alături și în trecut, în primele două trimestre ale anului. Contribuția voastră a ajutat ca pacienții noștri să aibă în continuare sprijin, tratamente pentru bolile cronice, consiliere și îngrijire în toată această perioadă dificilă, iar copiii sărmani să poată visa că se vor revedea cu toții la școală.

De ce să donați cei 20% din impozitul pe venit Fundației Inovații Sociale Regina Maria?

Facilitatea fiscală care salvează vieți

Pe 31 decembrie se încheie cel de-al 4-lea trimestru fiscal, iar firmele plătitoare de impozit pe venit care au avut totuși activitate în această perioadă restrictivă pot redirecționa cei 20% din impozitul pe venit, gratuit, către noi.

! Deși mai este mult până la încheierea anului fiscal și firmele plătitoare de impozit pe profit pot face direcționarea celor 20% oricând în decursul anului.

În această situație dramatică am aflat și noi, odată cu întreaga societate, că trebuie să ne adaptăm din mers, să ne reconfirgurăm toate planurile și să renunțăm la evenimente, campanii sau alte proiecte de strângere de fonduri. Știm și că întreg mediul de business a fost afectat dramatic și ca urmare, mulți dintre partenerii noștri nu au mai putut să ne susțină.

Cu toate acestea, am învățat și că solidaritatea este mai puternică ca niciodată și că depinde numai de noi ca țara și economia să se repornească, ca sistemul de sănătate să se repună pe picioare și ca educația să poată continua!

Cum puteți redirecționa 20% din impozitul pe venit?

Consultați materialul explicativ Ernst & Young aici.

  • Până în acest moment, contabilitatea știe, aproximativ, cât reprezintă impozitul dvs. pe trimestrul 3 pe venit datorat statului;
  • Din acest impozit pe venit, 20% pot fi redirectionați către Fundația CMU Regina Maria, conform Legii Sponsorizării pe baza unui contract de sponsorizare semnat până cel târziu la sfarsitul trimestrului (31 Decembrie);
  • Această redirecționare se face simplu, completând și semnând contractul de sponsorizare până pe 31 Decembrie, pe care îl veți trimite scanat pe adresa frm@fundatiainovatiisociale.ro și/sau fizic la adresa noastră: Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A, sector 1, București în atenția Adina Clapa;
  • Redirecționarea sumei se va face până pe 31 Decembrie, pentru a fi deductibilă fiscal;
  • Contractul va rămâne la dumneavoastră în contabilitate, ca justificare a direcționării a 20% din impozitul pe venit către Fundația Inovații Sociale Regina Maria.

Fundația noastra este furnizor de servicii sociale acreditat, găsiți aici acreditarea noastră.

CUM PUTEȚI TRIMITE SPONSORIZAREA?

Este simplu și nu implică niciun cost.

Sponsorizarea de acest tip are ca beneficiu reducerea bazei impozabile cu echivalentul sponsorizării, în conditiile legii – Legea 32/1994. Modalitatea de directionare este prin încheierea unui contract de sponsorizare între companie și fundatie, cu valoarea sumei calculate.

Pasul 1: Descarcă de AICI contractul de sponsorizare!

Pasul 2: Completează-l cu datele companiei și cu suma cu care dorești sa susții Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Pasul 3: Trimite-l în format word sau scanat la adresa frm@fundatiainovatiisociale.ro.

Pasul 4: Ulterior, noi il tipărim în două exemplare și ți-l vom trimite semnat și ștampilat în original la adresa din contract.

DONEAZĂ INDIVIDUAL

Poți dona și individual prin bancă, folosind contul bancar de mai jos, sau poți dona accesând siteul fundației https://donatie.fundatiainovatiisociale.ro.

Cont IBAN: RO70RZBR0000060012785673 deschis la RAIFFEISEN BANK SA, agenția București.

Pentru informatii suplimentare, asteptam sa ne contactati:

Adina Clapa, Manager Fundraising – 0742 286 499

Cristiana Mateoiu, Director Executiv – 0747074078

Implică-te!

Sediul Administrativ
Șos. Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro

Policlinica Socială Baba Novac
Str. Dristorului nr.81-88, Sector 3, București
policlinicasocialababanovac@fundatiainovatiisociale.ro
+40 213 223 020

Clinica Socială Sala Palatului
Str.Ion Câmpineanu nr.23, Sector 1, București
ps2@fundatiainovatiisociale.ro
Programare online
+40 731 345 129 +40 372 126 405

Afterschool Băneasa

Str. Constantin Dobrogeanu Gherea nr.123, Sector 1, București
frm@fundatiainovatiisociale.ro
+40 314 381 809

Afterschool Clinceni

Sos. Principală nr.1, Clinceni, Ilfov
clubulcopiilor@afterschool-clinceni.ro
+40 733 534 258

Centrul Educațional Corbeanca

Str. Sportului nr. 2, sat Tamași, comuna Corbeanca, Ilfov
oana.grigorescu@fundatiainovatiisociale.ro
+40 722 600 568

Start typing and press Enter to search