11 octombrie 2014 – Gala Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria

 In Evenimente, Uncategorized

Prima editie a Galei Fundatiei Policlinici Sociale Regina Maria: Din Inima pentru Viitor, 16 noiembrie 2013.

Gala Din Inima pentru Viitor a fost prima Gala pe care am organizat-o si am fost incantat de un sprijin atat de important venit din partea colegilor de business, care s-au alaturat acestei initiative cu toata increderea inca de la inceput.

Dr. Wargha Enayati, Presedinte Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria

Acest eveniment de strangere de fonduri a fost organizat de Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria in beneficiul deschiderii celei de-a doua Policlinici Sociale. Cu sprijinul a peste 20 de companii de top din Romania si a tuturor invitatilor prezenti, peste 270 persoane, vedete si personalitati publice, reprezentanti ai mediului de business, institutional, societate civila si mass-media, am reusit sa strangem aproape 47.000 de euro.

Gazdele evenimentului, care a avut loc la Cercul Militar National – Sala de Marmura, au fost doctorul Wargha Enayati si Melania Medeleanu. Ei au avut alaturi invitati de marca, precum Excelenta Sa, Werner Hans Lauk, Ambasadorul Republicii Federale Germania in Bucuresti, Dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Ministerul Sanatatii, precum si alte personalitati si invitati surpriza: Grigore Lese, Amir Heidarkhodaee, Horia Brenciu, Ozana Barabancea si Jazzappella. Au avut loc si doua licitatii – Live si Silent Auction, in cadrul carora invitatii au avut ocazia sa liciteze pentru obiecte si experiente din cele mai diverse: obiecte de arta, obiecte de artizanat traditionale vechi de peste 100 de ani, experiente extreme si multe alte surprize.

Felicitarile primite din partea invitatilor confirma succesul evenimentului si nevoia de a continua seria proiectelor care ofera servicii medicale si servicii sociale menite sa ajute la integrarea sociala a beneficiarilor. Astfel, pe 11 octombrie 2014 vom organiza cea de-a doua editie a Galei Din Inima pentru Viitor. Vom reveni cat de curand cu detaliile legate de desfasurarea evenimentului.

Pentru achizitionarea pachetelor pentru companii sau a pachetelor individuale, va rugam sa le contactati pe: Andreea Tudose: [email protected], 0733.337.449 sau Sorina Ciotirca, [email protected], 0743.151.569.

Uneori nu poti face nimic pentru cei din jur pentru ca este prea tarziu, iar, alteori, poti transforma dramele unor oameni intr-o poveste cu final fericit. Cu ajutorul partenerilor si al sustinatorilor actuali, precum si al celor care se vor alatura cauzei noastre, vom reda sansa la sanatate, sansa la o viata normala semenilor nostri, oamenilor pentru care accesul la serviciile medicale nu ar trebui sa reprezinte un lux si carora cineva le-a pus eticheta de „saraci”.

Articole recente

Start typing and press Enter to search